Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Tarkastuslautakunta1

§ 115

17.12.2019

 

Elinkeinotoimen tavoitteiden toteutuminen Pyhäjärven Kehitys Oy:n osalta

 

2040/00.03.01/2017

 

TARKLTK1 § 115

 

 

Talousarviossa todetaan, että yhtiön toimialana on Pyhäjärven kaupungin ja alueellisen elinkeinoelämän edistäminen ja siihen liittyvien palvelujen tuottaminen.

 

Kaupunginhallitukselle astettuja elinkeinotoimen tavoitteta on Pyhäjärven kehitys Oy:n osalta täsmennetty talousarviossa seuraavasti:

 

Valtateiden E75 ja 21 risteysalueen kehittämiseksi on kontaktoitu sijoittumispotentiaalisia palveluita ja toimintoja erityisesti kaupan alalta. Ensimmäisille uusille yrityksille pyritään saamaan liiketilojen rakentaminen käyntiin yhteistyössä yksityisen toimijan toimesta ensi talven aikana.

 

Pyhäjärven Kehitys Oy:n toimitusjohtajaa on pyydetty esittelemään asiaa.

 

Tarkastuslautakunnan puheenjohtajan päätösehdotus:

 

Tarkastuslautakunta päättää merkitä esittelyn tiedoksi ja otettavaksi huomioon arviointikertomusta laadittaessa.

 

Päätös:

 

Hyväksyttiin.

 

Merkittiin, että puheenjohtaja Juhani Pyhtilä, jäsenet Taimi Piippo ja Aimo Karvonen olivat Pyhäjärven Kehitys Oy:n hallituksen jäseninä esteellisiä osallistumaan tämän asian käsittelyyn. Asian käsittelyyn osallistuivat varajäsenet Kalevi Lehtomäki, Reijo Pennanen ja Martti Savolainen. Kokouksen puheenjohtajana tämän asian käsittelyn yhteydessä toimi varapuheenjohtaja Satu Väisänen. Tämän pykälän osalta pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Satu Väisäsen tilalle Kalevi Lehtomäki.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa