Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Sivistyslautakunta

§ 31

17.03.2020

Kaupunginhallitus

§ 86

20.04.2020

 

Perhetyöntekijän toimen muuttaminen kuraattorin toimeksi ja kuraattorin toimen täyttölupa

 

1322/12.01.03/2014

 

SIVLTK § 31

 

 

Sivistyslautakunnan kokouksessa 11.2.2020 sovittiin, että seuraavassa lautakunnan kokouksessa käydään keskustelu oppilashuollon nykytilanteesta sekä tulevien vuosien näkymistä ja mahdollisista haasteista. Ajankohtaista on keskustella myös oppilashuollon henkilöstörakenteesta jatkossa.

 

Kokoukseen on kutsuttu asiantuntijoiksi perhetyöntekijä, vastaava kuraattori Aila Kauranen sekä kuraattori Pentti Miettinen.

 

Sivistysjohtajan päätösehdotus:

 

Sivistyslautakunta merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi. Lisäksi keskustelun jälkeen kokouksessa annetaan ehdotus oppilashuollon henkilöstörakenteesta lv 2020 - 2021 alkaen.

 

Kokouksen avauksen jälkeen käydyn oppilashuollon tilannekatsauksen ja keskustelun jälkeen sivistysjohtaja teki seuraavan täydentävän päätösehdotuksen:

 

 

Kuluvan lukuvuoden päätteeksi perhetyöntekijä Aila Kauranen jää eläkkeelle. Sivistyslautakunta päättää esittää kaupunginhallitukselle, että tehtävänimike muutetaan kuraattoriksi kuvaamaan paremmin koulun oppilashuoltotyötä ja että hallitus myöntää luvan kuraattorin toimen täyttämiselle toistaiseksi. Muutoksen jälkeen koulutoimella on kaksi kuraattoria, joiden työnjakoa selkeytetään siten, että toinen ottaa vastuulleen Keskuskoulun oppilaat ja toinen Ikosen koulun oppilaat sekä varhaiskasvatuksen ja koulun rajapinnalla olevat varhaiskasvatuksen lapset.

 

Päätös:

 

 

Sivistysjohtaja esitys hyväksyttiin.

KHALL 20.04.2020 § 86

 

 

Hallintosäännön 38.1 §:n mukaan nimikemuutoksista päättää kaupunginhallitus.

 

Hallintosäännön 38.3 §:n mukaan virkojen ja työsuhteen täyttöluvan antaa kaupunginhallitus valtuuston myöntämien talousarvioresurssien puitteissa.

 

Kaupunginjohtajan päätösehdotus:

 

Kaupunginhallitus päättää:

 

1. muuttaa perhetyöntekijän toimen kuraattorin toimeksi 1.8.2020 alkaen ja

 

2. myöntää sivistyslautakunnalle kuraattorin toimen täyttöluvan toistaiseksi 1.8.2020 alkaen.

 

Päätös:

 

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupunginjohtajan päätösehdotuksen kohdat 1 ja 2.

 


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa